Project

General

Profile

Task #2315

Updated by Radek Tomiška almost 4 years ago

I would like to add possibility to modify the user´s dashboard with database of multimedia sources with preview and descriptions. I mean for example videoHOWto make Navrhuji přidat po přihlášení na nástěnku možnost vložit multimediální obsah s náhledem a request for new role, set up recertification,... popisem - proklik například na videonávody typu - žádost o roli, recertifikaci, v budoucnu nastavení zástupu v době dovolené... 
 Solution: 
 possibility to click on the instructions video will help to remember how to Důvod a přínos:  
 Uživatelé, které vpustí zákazník do required operations and expacted effect is that the user will not contact the IdM mají před sebou úplně nový systém, který nechápou nebo si nevzpomínají HOWto zažádat o roli, jednouroční recertifikace apod.  
 Řešení/pomůcka:  
 Proklikem na návod (který může být univerzální naše video, nebo spíše si má admin or someone else in the company to help him. It will save the time of helpdesk/admin IdM/...  
 Also it will show the useful face of the CzechIdM and it´s userfriedly friendliness 

 Reason´s of necessary multimedia function: možnost ho vytvořit přímo pro svoje ovečky z vlastního IdM) se uživatel zorientuje co a jak se dělá a nebude přidělávat práci dotazem helpdesku/adminům.  

 Multimediální obsah z důvodu: 
 1) I suppose that 80% of admins will add a videotutorial někdo rád video 
 2) Other admins could add text, PDF, Screenshot manual or other type of messages někdo směrnici nebo kus textu/pdf 

 We can provide standart video manual (link from BCV´s youtube channel, but it will be great to let the new admin of IdM to make it on his branded IdM. Screen pro představu v příloze. m.

Back